"Revolutionary" i Stavanger Konserthus / 12. april 2023

Kvinnenettverket i Stavanger & Rogaland AP inviterer!

12. apr, kl. 19:00 — 20:30, Stavanger Konserthus, Sandvigå 1, 4007 Stavanger
Teater blankett av forestillingen Revolutionary

Hei!

Kvinnenettverket i Stavanger- og Rogaland AP inviterer til gratis forestilling i Stavanger Konserthus, onsdag 12. april kl. 19.00.

Dette blir første mann til mølla prinsipp, og vi har 15 billetter totalt!

Påmelding gjøres på mail til kvinnenettverksansvarlig i SAP - Ann Sesilie Tekfeldt: [email protected] innen fredag 31. mars.

Revolutionary er den første forestillingen i Volya Teaters serie om revolusjonære kvinner. Ledet av stavangerkunstner Emilie Hetland, regissert av irsk-amerikanske Katie O’Halloran, med et stort internasjonalt ensemble.

Teaterforestillingen tar deg med til den russiske revolusjonen og Alexandra Kollontai sitt opprør. Mot tsaren, ektemannen, foreldrene, Lenin, Stalin og ikke minst borgerskapet. Kollontai befrir seg fra aristokratiets trygge rammer og drar ut til et Europa i krig, et Europa i flammer. Et menneske sviktet av samtiden, glemt i fremtiden. Når seierherrene skriver historien, viskes kvinnelige opprørere ut. Et fartsfylt politisk drama hvor fiksjon og historie møter fysisk teater, dans og en visuell reise i tid og rom. Lenin står i sirkusmanesjen og dirigerer borgerskapets klovner og revolusjonens flammeslukere. 

Velkommen til sirkuset! Join the revolution!

Forestillingen spilles på engelsk.

Vel møtt!🌹😊